D A B O O K E R

Loading...

Бизнес, юридически и други професионални – финансови, човешки ресурси, маркетинг, брокери, коучинг експерти.

Предлагате ли
услугите си онлайн

Бизнес, юридически и други професионални – финансови, човешки ресурси, маркетинг, брокери, коучинг експерти.

+ 0
Court Appearances
0
Happy Clients
0
Attorneys
0 %
Case Wins

BusinessBookin

е онлайн

BusinessBookin

Форма за резервации

Проблеми и предизвикателства

.......................

Решения в един софтуер

BusinessBookin

резервации, Консултации, Продажби

BusinessBookin

Бизнес, юридически и други професионални – финансови, човешки ресурси, маркетинг, брокери, коучинг експерти.

Чести Въпроси

Избирате план, добавяте го към поръчката си, въвеждате данни за вашата разплащателна карта и се записвате за абонамент.
След валидация на плащането се попълва въпросник, за да се настрои вашия акаунт, а малко след това получавате данните си за достъп до софтуера и инструкции.
Плащането за услугата е автоматизирано – на една и съща дата всеки месец се събира дължимата такса и ДДС. В профила си може да следите и управлявате своя абонамент.

Не. Дължите единствено абонаментната такса за софтуера като услуга според избрания от вас план. Колкото повече развивате бизнеса си, толкова повече печелите.

Смело разгърнете потенциала си с неограничен брой служители, услуги, клиенти, резервации и продажби на консултации, събития и подобни.
Имайте предвид, че един акаунт за абонаментен план може да бъде свързан само с един бизнес (ЮЛ или ФЛ). Когато бизнесът има повече от един обект под своя бранд, следва да използва BusinessBookin Pro за управление на повече от 1 локация.

Ако сега стартирате своя бизнес и искате „асистент по организацията“ може да изберете базовия план BusinessBookin. С него управлявате по-добре времето си, ставате видим за потенциални клиенти онлайн и достъпен за настоящи и бъдещи с повече удобство и грижа за тях.

Ако вече имате бизнес и искате да продавате онлайн, да имате отчети за плащания и др. или сте с повече от един обект, насочете се към BusinessBookin Pro. Той ще ви служи и като „асистент по продажбите“, а бизнесът ви – резервации, консултации и продажби, ще бъде на едно място, под ваш контрол.

BusinessBookin е онлайн система, и за да ползвате софтуера ви е нужно устройство (компютър, таблет, смартфон) и Интернет връзка.
Администрацията е достъпна през уеб адрес на платформата BusinessBookin, свързан с вашия акаунт. За работа със софтуера не е нужно специално обучение, т.к. е интуитивен и добре структуриран. На ваше разположение са и упътванията в често задавани въпроси (FAQs).
Клиентите ви запазват и купуват часове за консултации/ събития през резервационна форма на вашия уебсайт или уеб адреса ви в BusinessBookin.

Повече обекти и продажби онлайн

BUSINESSBOOKIN
ЗА прогрес

We have lots of experience

Case Studies

Примери с DaBooker – юридически услуги

Продължаваме с примери за внедряване на системата за резервации DaBooker в работата на различни компании, предлагащи услуги. Удобство за клиента и добър имидж Значението на

Примери с DaBooker – търговски срещи

Представяме ви поредица с примери за приложението на резервационната система DaBooker в дейността на различни компании от сферата на услугите. Онлайн срещи с участие на